top of page

ONS TEAM

DR ISABELLE SCHALKWIJK

Huisarts / cosmetisch huisarts

Dr Isabelle Schalkwijk is huisarts en praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Schalkwijk in Rotterdam. Zij studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en studeerde af in 2002. In 2005 behaalde zij haar huisartsendiploma. Vanaf die tijd verrichtte zij al bijna dagelijks kleine chirurgische ingrepen zoals moedervlekken, vetbulten en talgkliercystes verwijderen.  In 2015 besloot zij zich te bekwamen in het verrichten van ooglidcorrecties. Intussen heeft zij, geassisteerd door haar vaste team, al meer dan 500 ooglidcorrecties uitgevoerd.

Isabelle.jpg

CONNIE SCHLOSSER

Assistente ooglidcorrecties

Connie is meestal de assistente die assisteert bij de cosmetische ingrepen. Naast het assisteren bij ooglidcorrecties en andere chirurgische verrichtingen is ze ook doktersassistente en Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH) bij Huisartsenpraktijk Schalkwijk. Connie doet meestal de controles na 3 maanden en u kan haar ook zien bij het verwijderen van de hechtingen een week na de bovenooglidcorrectie of oorlelcorrectie.

Connie2.jpg

MANDY, JACQUELINE, RIANNE, NATASJA

Assistentes ooglidcorrecties

Mandy, Jacqueline, Rianne en Natasja zijn ook vaste krachten in ons team. Naast hun werk als assistente bij de ooglidcorrecties en andere chirurgische verrichtingen werken ze ook als doktersassistente bij Huisartsenpraktijk Schalkwijk. De assistentes wisselen de werkzaamheden onderling af. Dokter Schalkwijk doet ook vaak de verrichtingen in haar eentje

bottom of page