ONS TEAM

DR ISABELLE SCHALKWIJK

Huisarts / cosmetisch huisarts

Dr Isabelle Schalkwijk is huisarts en praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Schalkwijk in Rotterdam. Zij studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en studeerde af in 2002. In 2005 behaalde zij haar huisartsendiploma. Vanaf die tijd verrichtte zij al bijna dagelijks kleine chirurgische ingrepen zoals moedervlekken, vetbulten en talgkliercystes verwijderen.  In 2015 besloot zij zich te bekwamen in het verrichten van ooglidcorrecties. Intussen heeft zij, geassisteerd door haar vaste team, al meer dan 300 ooglidcorrecties uitgevoerd.

Isabelle.jpg

ANNEMARIE VAN DER BAS

Assistente ooglidcorrecties

Annemarie is net zo gek op cosmetische chirurgie als dokter Schalkwijk. Naast het assisteren bij ooglidcorrecties en andere chirurgische verrichtingen is ze ook doktersassistente bij Huisartsenpraktijk Schalkwijk. Annemarie doet meestal de controles na 3 maanden.

Annemarie.jpg

MANDY BALJE

RIANNE BOENDER

Assistentes ooglidcorrecties

Rianne en Mandy zijn ook vaste krachten in ons team. Naast hun werk als assistente bij de ooglidcorrecties en andere chirurgische verrichtingen werken ze ook als doktersassistente bij Huisartsenpraktijk Schalkwijk. De assistentes wisselen de werkzaamheden onderling af. Dokter Schalkwijk doet ook vaak de verrichtingen in haar eentje

Mandy Balje
Mandy Balje

press to zoom
Rianne Boender
Rianne Boender

press to zoom
Mandy Balje
Mandy Balje

press to zoom
1/2