Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van clienten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Rotterdam

 
 

Ooglidcorrectie Rotterdam was eerder aangesloten bij een andere organisatie. Onder die naam hebben we vele reviews verzameld met een gemiddelde waardering van een 9,1. Deze reviews staan hieronder. Vanaf april 2020 verzamelen we onafhankelijke reviews onder de nieuwe naam "Ooglidcorrectie Rotterdam". De waarderingen en het aantal beoordelingen hier boven hebben betrekking op de reviews vanaf april 2020. U kunt deze lezen door hierboven op het cijfer te klikken.

Onderstaande waarderingen stonden tot april 2020 op “klantenvertellen”:

  • Heel prettig en professioneel. Oorlelcorrectie is goed uitgevoerd geen last ervan gehad daarna. Nu wegens Corona is het helaas mogelijk om een nieuwe gaatje erin te prikken. Nog even geduld dus. De behandelende arts was prettig en professioneel. 25-3-2020 Leena , Pijnacker

  • Erg tevreden. Ben blij met mn ooglidcorrectie ! De ingreep viel erg mee en er heerst een gezellige sfeer in de kliniek ! 17-3-2020 Isabel , Rotterdam

  • Netheid, accuratesse. Snel geholpen, goede uitleg, goede nacontrole 11-2-2020 J van der Vaart , Vlaardingen

  • Super tevreden! Ik ben heel tevreden over huisarts Schalkwijk en de assistenten. Snelle reactie na aanmelding op de site. Afspraken worden gemaakt in goed overleg. Behalve een duidelijk folder ook persoonlijke uitleg en adviezen over mijn ooglidcorrectie en de periode erna. De ingreep was 2,5 week geleden, ik ben heel blij met het resultaat. 10-2-2020 Esther , Puttershoek

  • Perfect. De ingreep was achter de rug voordat ik het in de gaten had. Professioneel helemaal ok. 3-2-2020 Wim , Zwijndrecht

  • heel prettig en positief, fijne ervaring. Ik heb de hele behandeling positief ervaren, fijne arts, assistentes vriendelijk. kortom geen minpuntjes! 27-10-2019 Wendy Verduijn , Rhoon

  • Zeer deskundig met prachtig resultaat. Ruim 2 weken geleden een bovenooglidcorrectie ondergaan, zeer deskundig en prettig en het resultaat is nu al prachtig. Totaal geen pijn gehad en de ingreep zelf was ontspannen en totaal niet eng. 26-10-2019 Inez , Berkel en Rodenrijs

  • Goed begeleiding. Wel moet ik nog voor het laatste gesprek. 13-10-2019 Jakob , Janssens

  • Fijne ervaring. Mijn bovenooglidcorrectie is zeer goed gegaan. Fijne ontspannen sfeer met de arts en assistente. Het is met echt 100% mee gevallen en ben nu na 4 weken al erg blij met het resultaat. Echt een aanrader. 23-9-2019 Sibilla Bosch , ROTTERDAM

  • helemaal tevreden. Goede en professionele mensen (dokter en assistente). Dat het daarbij nog gezellig was is helemaal top. 6-9-2019 Ariëlle Zoeteman , Rotterdam

  • In een woord fantastisch. Had ik jaren eerder moeten doen. Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren. Na wat lacherige reacties van de omgeving, man van 57 midlifecrisis etc. te hebben ondergaan voor een intake geweest. Professioneel opgevangen, bekeken, en dat vond ik fijn, ook uitgebreid de consequenties te hebben besproken, daarna een datum geprikt. Op de datum zelf werd er ook nog gevraagd of ik van gedachten was verandert, hetgeen bij mij echt het gevoel gaf. het is dus veel meer dan zo maar een ingreep, de daadwerkelijke behandeling ondergaan. Werd voldoende tijd genomen om me op me gemak te stellen en ook tijdens de operatie werd ik heel de tijd op de hoogte gehouden. En het resultaat. Los van dat ik er, van horen zeggen, 10 jaar jonger uitzie, geeft het naast een opener blik, ook gewoon een heel ander gevoel. Het lijkt, en dat klinkt misschien stom, of de hele wereld er vrolijker uitziet. Ik ben meer dan 100% tevreden. Dank voor alles, maar vooral de persoonlijke benadering. 28-7-2019 Jan , Moordrecht

  • Zeer goede arts neem alle tijd ! Zeer deskundig en vriendelijke arts stelt je op je gemak En neemt alle tijd om te luisteren naar je wensen en je Eventueel advies te geven voor vervolg afspraak na controle Is ook goed en netjes zeker aanrader ! 24-7-2019 s busby , rotterdam

  • Ik ben erg tevreden over mijn ooglidcorrectie. Op mijn verzoek heeft de arts wat minder huid weggehaald dan gebruikelijk omdat ik graag een zo natuurlijk mogelijk resultaat wilde. Het was erg fijn dat zij mijn wensen goed begreep en ik daardoor het volste vertrouwen in haar had om de ingreep te ondergaan. Ik ben daardoor ook erg blij met het resultaat. 22-7-2019 Maria , Capelle a/d IJssel

  • Perfect. Heb een oorlel correctie gehad,alles naar wens verlopen. 8-7-2019 AC DICTUS , Rotterdam

  • Goede voorlichting en goede zorg. Eerst een intakegesprek gehad, waarin duidelijk alles werd uitgelegd. Tijdens de ingreep vertelde de arts telkens wat ze ging doen en stelde mij echt op het gemak. 17-6-2019 Hetty Lookers , Barendrecht

  • Goed en zorgvuldig geholpen. Ik ben heel fijn vakkundig en snel geholpen. Geen lange wachtlijst 10-6-2019 Monique Borsboom , Nootdorp

  • Goede zorg en nazorg. Ben tevreden, alles is goed gegaan en wat ik wilde is gelukt. 5-6-2019 Jolanda , Rotterdam

  • Uitstekend. Duidelijke informatie, goede behandeling en nazorg. 5-6-2019 Netty Schipper , Hoek van Holland

  • goede service, goed behandeld. Goede behandeling met fantastisch resultaat. 21-4-2019 anoniem , Kamperland

  • Deskundige pijnloze behandeling , snel en accuraat , en prettig geprijsd , voor iedereen aan te raden ! 30-3-2019 anoniem , Rotterdam

  • Zeer prettige ervaring, mede doordat de huisarts het duidelijk leuk vindt om de behandeling te doen. 30-3-2019 anoniem , Rotterdam

  • Vanaf het moment van voorlichting tot en met de ingreep is alles zeer professioneel gebeurd. Het resultaat is geweldig! 29-3-2019 anoniem , Capelle aan den IJssel

  • perfect, zeker aan te bevelen. Super blij mee! Voelde erg op mijn gemak. Is een echte aanrader. 27-3-2019 anoniem , Zevenbergschenhoek

  • Zeer vriendelijke en adequaat geholpen. 20-2-2019 anoniem , Rotterdam

  • Hoe makkelijk kan het zijn! Een kleine ingreep bij en door een kundige huisarts. Hier zit een tevreden klant! 16-2-2019 anoniem , Zevenbergen

  • Prettige “no nonsense” aanpak en duidelijk. Korte termijn planning is heel fijn. Ondanks dat t apart is om door een huisarts geholpen te worden voor een plastische ingreep klopt het allemaal en ben ik naar volle tevredenheid geholpen en blij met het resultaat. 13-2-2019 anoniem , Zevenbergen

  • Goede kliniek, aardige mensen. Chirurg weet waar die het overheeft. 12-2-2019 anoniem , Rotterdam

  • Werd snel terug gebeld en kon vrijwel gelijk terecht! Leuke vrolijke arts met een positieve uitstraling! 19-1-2019 anoniem , Rotterdam

  • goede service, goed behandeld. 4-1-2019 anoniem , Delft

  • Ik ben ontzettend kundig, proffesioneel en snel geholpen. Binnen twee dagen de eerste afspraak met alle voorlichting over de ingreep. Alles rustig en duidelijk uitgelegd. Er wordt ruim de tijd genomen voor de intake. Na 3 weken kon de ingreep plaats vinden die zeer goed en vakkundig is verlopen. Prima nazorg, kortom een aanrader!!!! 18-11-2018 anoniem , Fijnaart

  • perfect, zeker aan te bevelen 21-10-2018 anoniem , Rotterdam

  • Goed en deskundig voorgelicht en geholpen! 7-9-2018 anoniem , Berkel en Rodenrijs

  • goede service, goed behandeld 4-9-2018 anoniem , Rotterdam

  • Bij de intake voor ooglidcorrectie gaf ik aan zo snel mogelijk geholpen te willen worden Na een gesprek kon ik dezelfde dag nog .ben heel blij en zal jullie zeker aanbevelen bij mijn vriendenkring. Ik ben heel tevreden en zelfs tijdens de ingreep een zacht muziekje en een gesprekje. 31-7-2018 anoniem , Rozenburg

  • tot nu toe goede indruk. 17-7-2018 anoniem , ‘s-Gravenzande

  • prima ervaring.helemaal tevreden 20-6-2018 anoniem , kruiningen

  • Ik ben zeer tevreden en tijdens de behandeling gezellig over van alles en nog wat gepraat. 17-6-2018 anoniem

  • perfect, zeker aan te bevelen, 16-6-2018 anoniem , SPIJKENISSE

  • perfect, zeker aan te bevelen, 22-5-2018 anoniem , Schiedam

  • Zo blij met mijn ogen lift,ook heel erg goed begeleid, top  14-5-2018 anoniem , Breda

  • Zo compleet tevreden!! Intake gesprek, de behandeling en vervolgbehandeling: alle afspraken stipt op tijd, super vriendelijk, maar vooral ook deskundige en duidelijke begeleiding 13-5-2018 anoniem , Nieuw-Beijerland

  • goede service, goed behandeld, 10-5-2018 anoniem , Berkel en Rodenrijs

  • Een hele prettige ervaring en zeker top geholpen 2-5-2018 anoniem , Spijkenisse

  • Super geholpen met ooglidcorrectie. Heb t zelfs aanbevolen aan mn zwager en die word nu 23 mei geopereerd! 2-5-2018 anoniem , Rozenburg

  • Goed en netjes geholpen, zou iedereen deze arts aanbevelen. 16-4-2018 anoniem , hendrik ido ambacht

  • goede service, goed behandeld, 9-4-2018 anoniem , Rotterdam

  • goede service, goed behandeld, 16-3-2018 anoniem , Rotterdam

  • Super snel en fijn 12-3-2018 anoniem , Rotterdam

  • Heel erg goed behandeld, Aardige arts en assistente. Een aanbeveling voor iedereen met last van zware oog leden. 3-3-2018 anoniem , Delft

  • Ik heb onlangs een behandeling gehad 15 februari heb ik een controle afspraak maar ik ben zeer tevreden over het resultaat.een dikke 10. Met vriendelijke groet mik. 28-1-2018 anoniem , Rotterdam

  • Goede voorlichting ook tijdens de behandeling word er verteld wat ze doen super tevreden 27-1-2018 anoniem , Dordrecht

  • goede service, goed behandeld, 26-1-2018 anoniem , Nootdorp

  • goede service, goed behandeld, 29-12-2017 anoniem , den haag

  • Gehele traject van intake tot behandeling waren super goed! 26-12-2017 anoniem , Den Haag

  • Het personeel was uitmuntend . Voelde me erg op gemak ondanks het zo spannend,eng is . Ik had er alle vertrouwen in.b 26-12-2017 anoniem , OUD-VOSSEMEER

  • Ik heb in maart een ooglidcorrecte ondergaan .Ik ben zeer tevreden. Ik zie er minder vermoeid uit.Echt een aanrader .Ik heb het laten doen in Rotterdam bij dokter Schalkwijk . 22-12-2017 anoniem , Zoetermeer

  • goede service, goed behandeld 22-12-2017 anoniem , rotterdam

  • De behandeling was top. Zo blij mee.. 19-12-2017 anoniem

  • goede service, goed behandeld, 19-12-2017 anoniem , Vlaardingen

  • Dr. Schalkwijk is TOP! (Huisartsenpraktijk Schalkwijk in de wijk Schiebroek, Rotterdam). 18-12-2017 anoniem , Rotterdam

  • Kon op zeer korte termijn terecht. Zeer tevreden over uitleg behandeling, de behandeling zelf en het nazorg traject. Compleet met flesje spa blauw, 2 paracetamol en telefoonnummer in geval van nood. Dat noem ik service! Ook de nacontroles waren erg prettig en het resultaat is FAN-TAS-TISCH!! 18-12-2017 anoniem , Rotterdam

  • Instagram

©2020 Ooglidcorrectie Rotterdam