top of page
Behandeling: Over ons
Smiling Blonde

Andere chirurgische behandelingen

Oorlelcorrectie

 

Dokter Schalkwijk voert ook al jaren oorlelcorrecties uit waarvoor u een vrijblijvende intake kan inplannen. Zowel uitgescheurde oorlellen als gaatjes die te groot zijn geworden kan dokter Schalkwijk corrigeren. Grotere oorlelreconstructies of herstel na grote tunnels doet dokter Schalkwijk niet meer. Het corrigeren van 1 oorlel kost 395 euro en 2 oorlellen 600 euro. Dit is inclusief de intake, de operatie, de hechtingen verwijderen en de nacontrole. Dokter Schalkwijk kan u alles vertellen over een oorlelcorrectie tijdens de intake.

Andere chirurgische verrichtingen

 

Ook voor andere chirurgische verrichtingen zoals het verwijderen van moedervlekken, vetbulten, talgklieren, ouderdomswratten, mucoceles (speekselkliercysten in de lip) en voor het verwijderen van allerlei andere huidafwijkingen kunt u een afspraak maken bij dokter Schalkwijk. De kosten voor iets verwijderen wordt betaald door uw zorgverzekering en is voor u dus gratis! Dit in tegenstelling tot iets laten verwijderen in het ziekenhuis waar het meer geld kost en het ook nog van uw eigen risico af gaat. 

U kunt bellen om een afspraak te maken bij dokter Schalkwijk voor een vrijblijvende intake of gelijk voor het laten verwijderen van de huidafwijking (onder voorbehoud). 

Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met de praktijk op 010-4185999 of via het contactformulier.

Oorlelcorrectie

- 1 zijde                                                395,-

- beiderzijds                                        600,-

Plekjes/bultjes verwijderen               gratis

Bovenooglidcorrectie                        850,-

bottom of page