Smiling Blonde

ERVARINGEN

Beoordelingen van clienten die behandeld zijn bij Ooglidcorrectie Den Helder

 

Ooglidcorrectie Rotterdam was eerder aangesloten bij een andere organisatie. Onder die naam hebben we vele reviews verzameld met een gemiddelde waardering van 9,1. Vanaf maart 2020 verzamelen we onafhankelijke reviews onder de nieuwe naam Ooglidcorrectie Rotterdam. De reviews hieronder vanaf maart 2020 zijn op die manier verkregen. De waardering en het aantal beoordelingen hiernaast hebben betrekking op de reviews vanaf die datum.

22/04/2020

Arlette Moerman, Rotterdam

Isabelle is echt geweldig

10/03/2020

Jolanda, Rotterdam

Prettige ontspannen sfeer tijdens de behandeling,heb wel lang blauwe en op gezette oogleden gehad. Resultaat is naar tevredenheid, helaas heb ik nog wel rood/bruine verkleuring boven de oogleden na bijna 3 maanden. dat camoufleer ik met wat poeder. Linker ooghoek voelt wat strak maar met wat crême gaat het goed. Al met al zeer tevreden!!

03/04/2020

Janny

Doordat ik goed kan zien heb ik ook geen hoofdpijn meer en hoef mijn wenkbrauwen niet meer op te trekken. Ben heel tevreden met alles.

16/05/2017

Mevrouw C Roele

Ik ben super super tevreden. Van intake gesprek tot 2 maanden na dato top top top

24/06/2017

Marjanne Beens

Uitstekend resultaat na een professionele en prettige behandeling door huisarts van de Berg en assistente Anita Wijnker.

21/08/2017

Hilleke van Donk

Ben zeer tevreden me gezicht vermogen is heel veel verbeterd zou het iedereen aan raden

24/08/2017

Milly Bloem

Ben voor 100 procent tevreden

16/09/2017

Anja Wanrooij

Correct en vriendelijk behandeld

17/09/2017

Mevrouw F Laan

Ik ben uitermate tevreden over de behandeling, professionaliteit, snelheid en vriendelijkheid. Mijn waardering is dan ook een 9+.

10/10/2017

Nel Teunissen

Ik ben zeer tevreden, het is nu 4 weken geleden en je ziet er haast niks meer van. Ik zou deze arts zeker aanbevelen bij andere. Ik ben ook super blij dat ik het heb laten doen.

09/11/2017

Linda Zondervan

 
  • Instagram

©2020 Ooglidcorrectie Rotterdam